Accident grav în județul Sibiu. 17 persoane implicate într-un accident rutier cu mai multe maşini pe A1

Data:

spot_img

Accident grav în județul Sibiu. 17 persoane au fost implicate într-un accident rutier cu mai multe maşini, care a avut loc sâmbătă, în jurul orei 15.00, pe autostrada A1, km 282, în zona Miercurea Sibiului, sensul de mers spre Sibiu, a anunţat ISU Sibiu, potrivit Agerpres.

„A fost activat Planul Roşu de intervenţie în urma unui accident produs pe A1 km 282, sensul de mers spre Sibiu, în care sunt implicate mai multe maşini şi 17 persoane. La faţa locului sunt alocate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic şi o autospecială de stingere”, a precizat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Trafic reluat pe A1, la Miercurea Sibiului

UPDATE Agerpres. Ora 17.57. Traficul rutier a fost reluat pe autostrada A1, la Miercurea Sibiului, pe sensul Sebeş – Sibiu, unde a avut loc un accident rutier, în urma căruia au rost rănite cinci persoane, fiind implicate cinci maşini, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Elena Welter.

„Din primele cercetări efectuate cu privire la circumstanţele producerii accidentului, a rezultat că, pe fondul nepăstrării distanţei de siguranţă, în timp ce conducea un autoturism, un cetăţean străin, în vârstă de 75 de ani, a provocat o coliziune în care au fost implicate alte patru autoturisme conduse de către patru bărbaţi, în vârstă de 37 de ani (judeţul Gorj), 40 de ani (judeţul Cluj), 44 de ani (mun. Bucureşti), respectiv 44 de ani (Hunedoara). Trei adulţi şi doi minori au fost transportaţi la spital conştienţi. Traficul s-a reluat în condiţii normale”, a explicat Elena Welter.

Citește și: „La început ești agent străin, apoi organizație indezirabilă, apoi susținător al grupărilor extremiste. Apoi pușcăriaș.” Interviu cu un disident rus

Trei adulţi şi doi copii, la spital

UPDATE Agerpres. Ora 16.36. Trei adulţi şi doi copii au fost transportaţi la spital, iar traficul rutier este blocat pe A1, în zona Miercurea Sibiului, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate cinci maşini, produs la km 287+900, a anunţat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Andreea Ştefan.

Potrivit acesteia, Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat. Adulţii răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, iar cei doi copii, la Spitalul Clinic de Pediatrie din Sibiu.

„În accident au fost implicate cinci autoturisme şi un număr total de 17 persoane (opt adulţi şi nouă minori) În urma evaluării medicale au avut nevoie de investigaţii medicale şi transport la spital cinci persoane (trei adulţi şi doi minori) astfel: o femeie în vârstă de 67 de ani cu dureri toracice; o femeie în vârstă de 31 de ani cu dureri cervicale şi escoriaţii; un bărbat de 37 de ani cu traumatism toracic; un băieţel în vârstă de 5 ani cu traumatism cranian; un băieţel în vârstă de şase ani cu multiple contuzii”, a precizat reprezentanta ISU Sibiu, Andreea Ştefan.

Circulaţia pe direcţia Sebeş – Sibiu este deviată la km. 292, Cunţa, pe DN 1, a informat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Cinci maşini implicate în accidentul de pe A1

UPDATE Agerpres. Ora 15.29. Traficul rutier este blocat pe A1, km. 287+900, în zona Miercurea Sibiului, sensul Sebeş – Sibiu, din cauza accidentului rutier în care sunt implicate 17 persoane şi cinci autoturisme, potrivit IPJ şi ISU.

„Circulaţia pe direcţia Sebeş – Sibiu este deviată la km. 292, Cunţa, pe DN 1”, a precizat purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Welter.

Citește și: Cutremurul de pe burse, avertisment sau panică nejustificată? Ce prevăd analiștii

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa fotografiilor: ISU Sibiu)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Incendiu la Parlament. Vinovatul este căutat de polițiști

Incendiu la Parlament. Vinovatul este căutat de polițiști, acesta...

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene pentru „oameni, competenţă şi pregătire”

Roxana Mînzatu este vicepreședinte executiv al Comisiei Europene responsabilă...

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate de inundații

Guvernul alocă până la 10.000 de lei familiilor afectate...