Accident mortal cu 37 km/h în Iași. Pasagerul de pe bancheta din spate și-a pierdut viața

Data:

spot_img

Accident mortal cu 37 km/h în Iași. Șoferul vinovat a ajuns în fața judecătorilor după ce a omorât un tânăr și a lăsat orfan un copil. Acesta nu era băut și nu avea viteza, cauza accidentului fiind oboseala.

Tragedia s-a petrecut în seara zilei de 27 mai 2018, la Ruginoasa. La ora 18.08, polițiștii biroului rutier din Pașcani au fost sesizați despre producerea unui accident pe DN 28A, în interiorul localității. Ancheta a stabilit că Valentin Moroșan ațipise la volanul autoturismului pe care îl conducea. Într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga pierduse controlul volanului, lovise taluzul pietruit și se răsturnase în șanțul de pe partea dreaptă a sensului său de mers. Șoferul și pasagerul din dreapta nu au pățit nimic. În schimb, pentru pasagerul de pe bancheta din spate, care dormea în momentul accidentului, răsturnarea autoturismului s-a dovedit mortală. Tânărul a suferit două fracturi ale coloanei vertebrale, traumatisme cerebrale, toracice și abdominale, produse prin lovirea de interiorul vehiculului. A murit două zile mai târziu, în spital. Fractura coloanei cervicale îi fusese fatală.

Citește și: Veniturile astronomice ale șefilor din sistemul judiciar

Condițiile de trafic ideale, autoturism în stare tehnică bună

Condițiile de trafic erau ideale, autoturismul se afla într-o stare tehnică bună, viteza mașinii fusese de doar 37 km/h. Singura cauză a accidentului constase în cele câteva secunde în care Moroșan ațipise la volan. Moroșan a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Și-a recunoscut imediat fapta, motiv pentru care limitele pedepsei au fost reduse cu o treime.

Continuarea, în ziaruldeiași.ro

Citește și: Rusia. Ce se mai întâmplă cu mișcările de opoziție

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...