ACCIDENT rutier la Oarda. Doi șoferi beți s-au lovit cu mașinile. Unul dintre autoturisme s-a oprit în poarta unui imobil « alba24.ro

Doi bărbați din cartierul albaiulian Oarda sunt cercetați de polițiști după ce, în timp ce conduceau autoturisme, aflați sub influența băuturilor alcoolice, au fost implicați într-un accident rutier. Unul dintre aceștia avea 1,12 mg/l alcool „la bord” și nu deținea permis de conducere. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 martie 2020, în jurul orei 16:40, poliţiştii Biroului Rutier…

partajează acest articol:
alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: