vineri, iunie 18, 2021
AcasăRețeaacte primite exclusiv în baza programărilor, cununii limitate la 15 persoane –...

acte primite exclusiv în baza programărilor, cununii limitate la 15 persoane – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Primăria anunță câteva modificări în relația cu publicul la Serviciul de Evidență a Persoanelor, în contextul măsurilor speciale luate de autoritățile centrale și locale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Programul cu publicul al acestui Serviciu Public nu se va modifica, anunță Primăria. Orarul pentru fiecare birou al acestui serviciu poate fi consultat aici: https://www.sibiu.ro/index.php/primaria/serviciu/194.

Începând de mâine, se va modifica…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

TRENDING