duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterAcțiune de amploare DIICOT. Lideri importanți ai unor grupări de crimă organizată...

Acțiune de amploare DIICOT. Lideri importanți ai unor grupări de crimă organizată au revenit în țară din cauza pandemiei. Percheziții în vestul țării

Procurorii DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară efectuează, miercuri, 386 de percheziţii domiciliare în Arad, Timș și Caraș-Severin, precum și în Bucureşti şi 25 de judeţe, în cadrul unor ample acţiuni ce vizează destructurarea unor grupări infracţionale de criminalitate organizată implicate în trafic de droguri și de persoane, proxenetism, trafic de migranţi, camătă, criminalitate informatică, evaziune fiscală și spălare de bani.

Potrivit unui anunţ al DIICOT, în contextul pandemiei au revenit în ţară ”lideri importanţi” ai unor grupări care acţionau în străinătate.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE