luni, 18 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAcțiuni de verificare ISU în 8 secții de votare din Teleorman

Acțiuni de verificare ISU în 8 secții de votare din Teleorman

Apropierea alegerilor parlamentare în context pandemic pune autoritățile în mișcare, pe linia respectării unor norme. Iar, după incendiul de la Piatra Neamț, verificarea modului în care sunt respectate normele de prevenire și stingere a incendiilor a revenit în prim-planul preocupărilor. Astfel, în județul Teleorman, 8 secții de votare au fost deja controlate în acest sens.

Pe linia prevenirii și combaterii răspândirii infecției cu noul coronavirus, pompierii militari teleormăneni și reprezentanții instituțiilor cu atribuții de control au continuat verificările cu privire la modul de respectare a măsurilor de prevenire a răspândirii SARS-CoV 2 în locurile cu aglomerări de persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, Gelu Dragomir, opt secții au fost deja verificate pe această linie în cursul zilei de ieri.

Inspectorii unității noastre au participat la 18 controale mixte în cadrul instituțiilor și operatorilor economici din domeniul comerțului și alimentației publice de pe raza localităților Alexandria, Videle, Roșiorii de Vede, Turnu Măgurele, Lița, Segarcea Vale, Lunca, Orbeasca, Brânceni și Nanov, aplicând pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală 16 sancțiuni contravenționale. Echipajele mobile din cadrul structurilor de intervenție au efectuat 13 acțiuni complementare de informare a cetățenilor, cu precădere în zonele cu aflux de persoane (piețe, târguri, zone comerciale, stații ale mijloacelor de transport în comun), prin intermediul mesajelor audio.

În continuare, autoritățile cer oamenilor să respecte normele de protecție individuală în această perioadă, astfel încât alegerile să nu fie un nou prilej pentru contaminarea în masă a populației.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE