Acum puteți să deveniți salvatori! Pompierii caută voluntari – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Pompierii caută colegi voluntari. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu anunță că așteaptă voluntari în cadrul programului „Salvator din pasiune”.

„Doriți să fiți de ajutor celor dragi? Vreți să învățați cum se acordă primul ajutor? Vreți să fiți de folos comunității din care faceți parte? Dacă DA, atunci vă așteptăm să vă înscrieți în cadrul programului de voluntariat <Salvator din pasiune”> derulat la nivelul Inspectoratul…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare