sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterAcuzații: Cumpănașu și-ar fi cumpărat urmăritorii minori de pe Tik-Tok cu suma...

Acuzații: Cumpănașu și-ar fi cumpărat urmăritorii minori de pe Tik-Tok cu suma de 8.000 de dolari

Nu doar conținutul indecent al clipurilor video postate Cumpănașu a stârnit indignarea, ci și numărul mare de urmăritori pe care îl are pe rețeaua Tik-Tok. Dar s-ar putea să fie o șmecherie la mijloc și numărul de fani să fi fost umflat cu stimulente financiare.

Cineva a făcut o observație interesantă și a postat-o pe Fb: există o mare discrepanță între numărul celor care îl urmăresc pe Cumpănașu (500.000) și numărul celor care văd clipurile postate de acesta pe tik-tok. Ultimele lui 9 clipuri au sub 1.500 de vizualizări, unele chiar sub 1000.

Discrepanța dintre numărul de urmăritori și cei care vizualizează clipurile ar putea fi explicată prin faptul că tik-tok îți permite să îți cumperi urmăritori. Transparent, la vedere.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE