Acuzații de bullying la adresa unor profesori din Galați | Viața Liberă

Data:

Acuzații de bullying la adresa unor profesori din Galați. Părinții unui elev susțin că mai mulți profesori și diriginta ar fi vinovați de bullying repetat la adresa fiului lor.

Părinții elevului acuză cadrele didactice de rele tratamente aplicate minorului și abuz în serviciu.

Pentru a se face dreptate și din dorința de a trage un semnal de alarmă asupra unor fapte de violență comise în unele școli, mama minorului a depus numeroase plângeri la toate instituțiile abilitate pentru a-și spune punctul de vedere în acest caz: Parchet, Inspectoratul Școlar Județean și chiar la Ministerul Învățământului, în atenția ministrului Ligia Deca.

Citește și: Cum controlează statul directoratul instituțiilor publice

Menționăm faptul că deținem documentele cu care femeia probează cele spuse de ea și pe care cu stupoare le-a aflat de la fiul ei. Așa cum era firesc, am solicitat și noi un punct de vedere atât de la reprezentanții ISJ Galați, cât și de la conducerea școlii respective. 

„Hai, nu mai dramatiza atât”

Mama elevului de la Şcoala Gimnazială Nr. 7 Galați povestește că, pe parcursul anului școlar, fiul ei a fost de nenumărate ori supus unor situații de bullying generate atât de diriginta copilului, cât și de un alt cadru didactic din școală.

Aceasta este revoltată în special pe faptul că profesorul diriginte al clasei ar fi aruncat cu pixul, în timpul orei de limba engleză, în fiul ei, obiect care l-a nimerit pe acesta în ochi.

Citește și: Continuă consultările premierului pe tema prezidențialelor. Propunerile primite din partea partidelor

„Mama unei colege de-a fiului meu mi-a comunicat faptul că fiica acesteia i-a povestit că ieri (06.06.2024), la începutul orei de engleză, doamna dirigintă i-a aruncat cu pixul în ochi lui Matei.

Tot din spusele fetiței, am aflat că, după ce Matei, fiul meu, a fost lovit cu pixul în ochi de către doamna dirigintă, acesta a lăcrimat și jumătate din ora de engleză a stat cu fața aplecată în palme, după care doamna dirigintă l-a apostrofat, spunându-i «Hai, nu mai dramatiza atât!»”.

Continuarea în Viața Liberă

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: viata-libera.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Viața liberă
Viața liberă
Viața liberă este un ziar cotidian independent din Galați, fondat în decembrie 1989, care a apărut pe piață neîntrerupt de atunci. Versiunea online a ziarului are în medie 400.000 de vizitatori unici pe lună, subiectele abordate în ambele medii fiind cele cu impact social major, atât local, cât şi naţional şi internaţional, inclusiv cele de interes pentru diaspora. Publicaţia susţine proiectele şi iniţiativele benefice comunităţii din care face parte de 32 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un expert în Științele Educației explică rezultatele de la Evaluarea Națională | Express de Banat

Un expert în Științele Educației explică rezultatele de la...

A început Festivalul „Căluşul Românesc” | Reporter24

A început Festivalul „Căluşul Românesc”, ediția cu numărul 24....

Terminalul T4 al Aeroportului Iași are spațiile comerciale goale. Care este motivul | Ziarul de Iași

Terminalul T4 al Aeroportului Iași are spațiile comerciale goale....