Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Data:

spot_img

Acuzații de mită electorală. Mihai Polițeanu, candidat independent la Primăria Ploiești, acuză PNL și pe contracandidatul său liberal că mituiște alegătorii.

Mihai Polițeanu susține, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că „zilele acestea PNL încearcă să mituiască ploieștenii prin rețeaua lor de partid” și că mai mulți cetățeni au primit pachete care conțineau un cozonac, o sticlă de vin, un breloc cu sigla PNL, o brichetă cu un mesaj al candidatului PNL la Primăria Ploiești, Bogdan Nica, și un pliant electoral al aceluiași candidat.

„Suntem în Joia Mare, chiar îmi propusesem să nu mai scriu despre politică până săptămâna viitoare. Problema este că PNL și inutilul lor candidat la Primăria Ploiești fac în continuare ce știu mai bine: să dea mită, să ia mită, să facă politică prin corupție. (…)

Mizeria asta de campanie se potrivește perfect mizeriei de partid care a ajuns PNL-ul Robertei Anastase, identic din punct de vedere etic cu PSD-ul lui Volosevici și al familiei Cosma”, a scris Mihai Polițeanu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: De ce a lăsat un șofer român de tir munca în Europa pașnică pentru a-i ajuta pe ucraineni din zona de război

Acuzații de mită electorală în campania pentru Primăria Ploiești

Și AUR acuză PSD Prahova că a dat mită electorală unor cetățeni. Alexandru Săraru, președintele filialei AUR Prahova îi acuză pe reprezentanții PSD de „mită electorală deghizată în acțiune umanitară”.

AUR a depus plângere față de „ilegalitățile comise de „Coaliție”. Reprezentanții PNL din Alba, acuzați că au modificat listele depuse pentru alegerile locale

Mesajul acestuia a venit după ce Laurențiu Miu, candidatul PSD la primăria Urlaţi și senatoarea PSD de Prahova Laura Moagher au dat alimente unor oamenii greu încercați și care trăiesc într-o sărăcie cruntă.

Citește și: Cum a reușit Turcia să atragă 50 de milioane de turiști într-un an

Câți candidați luptă și pentru Primăria Ploiești

Șapte candidați s-au înscris în cursa pentru Primăria municipiului Ploiești, potrivit ziarului Observatorulph.ro.

Din partea PSD candidează actualul primar Andrei Volosevici, PNL este reprezentat de medicul Bogdan Nica, managerul Spitalului Județean de Urgență din Ploiești, iar consilierul local USR Răzvan Enescu candidează din partea Alianței Dreapta Unită.

Și-au mai depus candidaturi: Simona Dolniceanu (Partidul România în Acțiune), Alexandru Săraru (AUR), Cristina Toma Cochinescu (Partidul România ECO).

Singurul candidat independent la Primăria municipiului Ploiești este deputatul independent Mihai Polițeanu, susținut de Mișcarea Noi, Ploieștenii.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Mihai Polițeanu / Facebook)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Marcel Ciolacu susține că o candidatură a lui Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare se discută în partid

Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă...

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri

USR va candida pe liste proprii la următoarele alegeri,...

Statele Unite au început să blocheze site-uri false care răspândesc propagandă rusă

Guvernul american a blocat 32 de site-uri false care...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...