Adina Alberts se dezlănţuie la adresa lui Rafila: Domnul ne consideră pe noi toţi nişte microbi

Data:

Controversatul chirurg estetician Adina Alberts, soţia omului de afaceri Viorel Cataramă, se dezlănţuie la adresa senatorului Alexandru Rafila, reprezentantul României la OMS, după ce au avut o dispusă în direct la Antena 3.

„Din păcate Alexandru Rafila nu face parte din categoria bărbaţilor manieraţi. Desele întreruperi şi ironiile deşănţate m-au descumpănit! Îl ştiam altfel… Dl Rafila nu face parte nici din categoria medicilor care să fi interacţionat vreodată cu vreun pacient, având în vedere specialităţile paraclinice în care este dumnealui calificat. Dl Rafila ne consideră pe noi toţi nişte microbi pe lamelele de microscop din laboratorul dumnealui… Am încercat să port un dialog cu o persoană înalt calificată. Dar am realizat că mă chinui să explic cât de important este OMUL, unui om fără urmă de empatie”, a declarat Adina Alberts.

Potrivit soţiei lui Cataramă, nicio instituţie a statului nu a făcut muncă de informare, nici Ministerul Sănătăţii, nici şeful DSU Raed Arafat, nici Rafila.

The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: