miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterAdministratorul public al județului Caraș Severin câștigă într-o lună la Consiliul Județean...

Administratorul public al județului Caraș Severin câștigă într-o lună la Consiliul Județean cât încasează în două ore la pupitrul de DJ în club

Noul administrator public al județului Caraș-Severin nu trebuie luat în râs pentru că vine dintr-unul dintre cluburile de fițe timișorene și nici privit cu suspiciune doar pentru că e prieten și partener de afaceri cu Nelu Popa. „E un om extrem de inteligent, extrem de cult”, explică primarul Reșiței.

Tinu Vidaicu, cunoscut mai degrabă în lifestyle-ul autohton ca DJ și administrator de club, a fost ales de Romeo Dunca pentru funcția de county manager al județului Caraș-Severin. Alegerea președintelui CJ a luat prin surprindere multă lume și a generat o mulțime de comentarii ironice și de bancuri. „Îmi cer scuze pentru incultura mea, pentru că nu cunosc astfel de personaje exotice din cluburi, dar am auzit auzit că vine în această funcție de manager al județului un astfel de personaj de club. Iarba mai lipsește în Consiliul Județean. Să mai fumăm iarbă și atunci Olanda e mic copil pe lângă ce se întâmplă în Caraș-Severin!”, a comentat, spre exemplu, deputatul Ion Mocioalcă.

Nelu Popa îl cunoaște bine pe Tinu Vidaicu, sunt parteneri de afaceri, iar povestea frumoasă de pe pontonul de la Văliug i se datorează în mare măsură actualului administrator public al județului. Nu prietenia cu primarul Reșiței l-a recomandat însă pentru funcția publică.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE