ADR Vest: „Reșița se transformă prin proiectele cu finanţare europeană” « resita.ro

Luați cu problemele pe care le ridică pandemia COVID-19, am uitat să mai aruncăm un ochi spre ce se mai întâmplă la Primăria Reșița. Iar cum nici edilii nu se agită să fie băgați în seamă de presă, ajungem să aflăm de la instituții din județul Timiș ce mai face municipalitatea reșițeană.

Bunăoară, aflăm de pe pagina de Facebook a Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest că săptămâna trecută a fost semnat un nou contract de finanțare cu Primăria…

partajează acest articol:
Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: