luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAdrian Veştea, preşedintele CJ Braşov, confirmat cu COVID-19

Adrian Veştea, preşedintele CJ Braşov, confirmat cu COVID-19

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea (PNL), a fost confirmat cu COVID-19, el spunând că nu are simptome şi că s-a izolat.

„Vă mărturisesc că am fost surprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie”, a afirmat el.

Potrivit companiei, magazinul Auchan Galați a colectat cea mai mare parte din cantitatea totală de ulei alimentar uzat, acesta fiind urmat de magazinul din Satu Mare. În Capitală, cele mai mari cantități de ulei s-au colectat în hipermarketul din Drumul Taberei.

„Dragi braşoveni, m-am angajat să fiu întotdeauna sincer cu dumneavoastră şi să dau dovadă de maximă transparenţă, nu doar la bine, ci şi în momentele mai puţin plăcute. Vreau, de aceea, să vă anunţ că am fost declarat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Vă mărturisesc că am fost suprins, deoarece am respectat toate măsurile de protecţie. Imediat după ce am aflat rezultatul testului m-am izolat, iar în următoarea perioadă voi urma schema de tratament indicată de medicii specialişti. Mă simt bine, nu prezint simptome şi am încredere că voi depăşi această încercare. Iar când medicii mă vor declara vindecat voi reveni la treabă”, a scris Adrian Veştea, pe Facebook.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE