Pasagerul cu numărul 3 milioane, în 2023, pe Aeroportul din Cluj

Data:

spot_img

Pasagerul cu numărul 3 milioane, în 2023, pe Aeroportul din Cluj, a fost înregistrat vineri, 24 noiembrie, în premieră absolută.

Pasagerul cu numărul 3 milioane înregistrat în anul 2023 a fost transportat anul acesta de către operatorul aerian TAROM pe zborul de la București la Cluj-Napoca.

Nicoleta Turcitu este pasagerul cu numărul 3 milioane. Norocoasa pasageră a fost selectată și premiată la debarcare cu un bilet de avion , flori și un cadou din partea aeroportului clujean.

Pasagera norocoasă a aterizat la Cluj-Napoca de la București și a fost întâmpinată cu muzică și voie bună pe aeroport.

Citește și: DNA cere ridicarea imunității lui Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Ioanei Mihăilă, într-un dosar legat de achiziția vaccinurilor anti-COVID

„Sunt copleșită de emoții. Recunosc că de multe ori când decid să zbor încerc să evit întârzierile și aleg TAROM. Sunt mamă și artist de colaje și mereu sunt pe drumuri. Aș dori să vă felicit pentru tot și vă mulțumesc”, a declarat Nicoleta Turcitu.

„Dacă în anul 1996 aeroportul înregistra aproximativ 32.000 pasageri anual, iată că acum, în anul 2023, traficul a crescut de 100 de ori, atingându-se recordul absolut de 3 milioane de pasageri înregistrați într-un singur an calendaristic”, a declarat David Ciceo, directorul general al Aeroportului „Avram Iancu” din Cluj.

Citește și: Cătălin Cherecheş, dat în urmărire după condamnarea la 5 ani de închisoare

Aeroportul din Cluj se află în subordinea Consiliului Judeţean Cluj și este al doilea aeroport al ţării și primul aeroport regional din România. În 2017, pentru prima dată, aeroportul a atins numărul de 2.000.000 de pasageri. Aeroportul deservește o zonă extinsă de acoperire cu o populație de până la 4 milioane de persoane, pe o rază de 200 km, din care 1 milion pot ajunge la aeroport în mai puțin de 1 oră.

Continuarea în Monitorulcj.ro

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Alfred Bulai a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

A murit Dorin Presecan, fost actor al Teatrului Regina Maria din Oradea | Bihoreanul

Dorin Presecan, fost actor al teatrului Regina Maria din...