Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, locul 2 pe țară după numărul de pasageri | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj, locul 2 pe țară după numărul de pasageri, înregistrând mai bine de 350.000 de pasageri în luna august. Tot în acea lună a aterizat și pasagerul cu numărul 2 milioane.

Povestea de succes a Aeroportului Cluj continuă cu noi borne impresionante în ceea ce privește numărul de pasageri transportați în 2024.

Citește și: Ocolul Silvic Bucovina este suspectat că a folosit nade feromonale pentru infestarea unei păduri sănătoase

Rămâne primul aeroport regional al țării după numărul de pasageri

Aproape 355.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca în luna august a anului 2024.

Lider detașat este aeroportul Henri Coandă din București, cu 1.614.000 de pasageri transportați pe calea aerului. Aeroportul din Cluj este urmat de cel din Iași, cu 221.000 de pasageri.

Citește și: Milionarii plajelor refăcute de stat cu un miliard de euro

„Aproape 355.000 de pasageri au călătorit de pe Aeroportul Internațional Cluj în luna august 2024. Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj rămâne primul aeroport regional al țării după numărul de pasageri”, au transmis reprezentanții aeroportului clujean.

Continuarea în Monitorul de Cluj

Citește și: Lia Savonea și Mihail Udroiu de la ÎCCJ au decis restituirea la Parchet a dosarului Revoluției, în care este judecat Ion Iliescu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: monitorulcj.ro)

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related