Stația de asfalt a Bistriței nu poate primi acordul de mediu

Data:

Bistrița are multe străzi de pământ și administrația a decis achiziționarea unei stații de asfalt performante care să înlocuiască veche stație care era în funcțiune din anii 68 și nu mai făcea față nevoilor actuale. Zis și făcut, administrația a cumpărat o nouă stație de asfalt, cu 3,7 milioane de lei, pe care am văzut-o ridicându-se în multele fotografii pe care unul și altul de prin Primărie sau Consiliul Local le-a postat pe Facebook.

Chiar Primarul Ioan Turc a postat două anunțuri, unul în martie conform cărora au început lucrările și unul în luna mai când ne anunța că sunt finalizate în proporție de 95%: „Noua stație de mixturi asfaltice, aproape de finalizare. Fundațiile pentru montarea componentelor sunt realizate în proporție de 95%. Au fost instalate predozatoarele pentru agregate, filtrul și uscătorul, iar în continuare, se va monta silozul pentru filer și silozul pentru praf.

Prin înlocuirea vechii stații, care funcționa din 1968 și producea 2,17 tone pe oră, municipalitatea face o investiție importantă, urmând a fi produse 40-60 tone de mixturi asfaltice pe oră. Străzile din Bistrița intră într-un amplu proces de reabilitare, iar noua stație va fi utilizată din plin pentru a se obține un carosabil de calitate, menit să optimizeze traficul urban.”

Continuarea în SĂPTĂMÂNA ONLINE.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Mihai Amarandei, fost consilier al ministrului Agriculturii Petre Daea, nu poate justifica 224.743 euro

Justiția ieșeană este chemată să decidă în privința confiscării...

Mediocritatea liderilor politici | Revista22

Mediocritatea liderilor politici români din ultimul deceniu a dus...

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: Până acum o săptămână eram un om respectat

Cătălin Cîrstoiu despre retragere: „până acum o săptămână eram...