luni, 6 decembrie 2021
AcasăNewsletterAgenţia Europeană a Medicamentului avertizează împotriva utilizării ivermectinei în prevenirea sau tratarea...

Agenţia Europeană a Medicamentului avertizează împotriva utilizării ivermectinei în prevenirea sau tratarea Covid-19 în afara studiilor clinice

Agenţia Europeană a Medicamentului (EMA) nu încurajează utilizarea ivermectinei în prevenirea sau tratarea Covid-19 în afara studiilor clinice bine concepute şi a concluzionat luni că datele disponibile nu susţin folosirea medicamentului dincolo de acestea, transmite News.ro.

În Uniunea Europeană, tabletele de ivermectină sunt aprobate pentru tratarea unor infecţii cu viermi parazitari, iar preparatele pentru utilizare cutanată sunt aprobate pentru tratarea unor afecţiuni precum rozaceea.

Ivermectina este de asemenea aprobat pentru utilizare veterinară, în cazul mai multor specii animale, pentru paraziţi externi şi interni. Medicamentul nu este autorizat pentru utilizarea în UE în cazul Covid-19, iar EMA nu a primit vreo aplicaţie în acest sens.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE