Agentul de poliție Constantin Popescu, vinovat pentru uciderea Raisei în 2022, a fost condamnat pentru ucidere din culpă | Argeșul Online

Data:

spot_img

Agentul de poliție Constantin Popescu, vinovat pentru uciderea Raisei în 2022, a fost condamnat pentru ucidere din culpă. Acesta s-a predat și urmează să fie închis pentru executarea pedepsei.

„În seara de 13 august a.c., poliţiştii argeşeni au primit un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de o instanţă din Bucureşti, referitor la un bărbat de 33 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Argeş, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate, ca urmare a săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Bărbatul s-a prezentat la sediul poliţiei, acesta fiind preluat pentru a fi încarcerat în vederea executării pedepsei”, a transmis Poliția Argeș.

Agentul Constantin Popescu a accidentat mortal o fetiță, pe Raisa, în ianuarie 2022, pe o trecere de pietoni din București. De asemenea, o altă copilă a fost rănită grav.

După doi ani și jumătate de procese, sentința finală a fost trei ani de închisoare, cu executare. Constantin Popescu a fost găsit vinovat pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Procurorii au stabilit că poliţistul circula cu viteză mare şi nu a acordat prioritate de trecere pietonilor”, a informat G4Media.

Continuarea, în Argesulonline.ro

Citește și: Proiecte de investiții în Stâlpeni prin PNRR, PNDL „Anghel Saligny” și CNI. Impactul modificărilor legislative | Gazeta de Stâlpeni

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Pixabay.com)

spot_imgspot_img
Argeșul Online
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”? Precizările ISJ Iași | Ziarul de Iași

De ce refuză părinții să semneze „Contractul educațional”, deși...

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...