marți, iunie 22, 2021
AcasăRețeaAi treabă de 1 iunie în magazinele Enel? Renunță, e sărbătoare –...

Ai treabă de 1 iunie în magazinele Enel? Renunță, e sărbătoare – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Enel anunță că magazinele sale din mai multe orașe, între care și Sibiul, vor fi închise luni, 1 iunie. În celelalte zile, acestea vor funcţiona după programul obişnuit.

Cea mai mare parte a operațiunilor pot fi realizate telefonic și nu este nevoie de deplasarea în magazine, motiv pentru care compania recomandă clienților să folosească în continuare opțiunile digitale de comunicare, de primire și de plată a facturii, precum și contractarea online.

Astfel,…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE