miercuri, 26 ianuarie 2022
AcasăRețeaAjutați-ne să avem grijă de sănătatea plămânilor dumneavoastră – Ziarul Mesagerul de...

Ajutați-ne să avem grijă de sănătatea plămânilor dumneavoastră – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Medicii Spitalului de Pneumoftiziologie Sibiu fac apel către cei care îi pot ajuta pentru a cumpăra echipamente și materiale sanitare pentru protecția personalului medical, în condițiile în care în faza a doua, când spitalele de boli infecțioase vor fi depășite, pacienții vin spre spitale TBC.

Directorul Spitalului de Pneumoftiziologie, Cristian Roman, face apel la cei care pot ajuta spitalul în cumpărarea unor echipamente și materiale sanitare pentru protecția…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE