Aktual24: Mama Rebecăi, prietena de pastile a lui Vlad Pascu, a fost soția lui Dan Lăzărescu, fost arbitru FIFA

Data:

spot_img

Simona Lăzărescu, mama Rebecăi, fata care se laudă că este „oxicomană” într-o filmare alături de Vlad Pascu, a fost soția arbitrului internațional Dan Lăzărescu. Simona Lăzărescu lucrează acum în calitate de „consilier principal” la Primăria Sectorului 1.

Dan Lăzărescu, fost arbitru internațional, a murit în 2020, la numai 49 de ani, cel mai probabil în urmă unui atac de cord. În ultimii ani de viață, el fusese specialist pe arbitraj la TV Telekom Sport.

Citește și: Judecător, despre un bărbat ucis cu multe lovituri de topor în cap: „ARE O VINĂ pentru că a fost omorât: a practicat bullying față de ucigaș!”

Mama Rebecăi, Simona Lăzărescu, lucrează în calitate de consilier superior în Primăria Sectorului 1, au declarat surse oficiale pentru aktual24.ro.

Angajată în mandatul lui Daniel Tudorache

Conform surselor, Simona Lăzărescu a fost angajată în Primărie în timpul mandatului lui Daniel Tudorache, cu ajutorul PSD.

Conform declarației de avere, Lăzărescu are un salariu anual de aproximativ 80.000 de lei, adică puțin peste 6.000 de lei pe luna. Ea a mai scris că are și bijuterii în valoare de 11.000 de euro.

Conform declarațiilor de avere, până să ajungă în Primăria lui Tudorache, Lăzărescu a lucrat la Compania Municipala Eco Igienizare în calitate de „expert achiziții publice” și la Compania Municipala Trustul de Clădiri Metropolitane. Aceste companii au fost înființate de Gabriela Firea după ce a devenit primar.

Într-o filmare postata pe rețelele de socializare, Vlad Pașcu, criminalul de la 2 Mai, se lauda alaturi de Rebeca, fiica Simonei Lăzărescu, că are mai mulți bani „decât o să aveți voi daca faceți foame cu pateu țoață viață”.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...

Alfred Bulai, a fost dus din arest la spital

Alfred Bulai a făcut infarct chiar în ziua în...

Violeta Alexandru: „PNL și PSD se critică de fațadă, joacă teatru” | Interviu Aktual24

Violeta Alexandru, proaspăt membru al USR, spune că un...

Cum ajung banii rusești să influențeze alegerile din SUA

Procurorii din Statele Unite au pus sub acuzare doi...