George Simion cântă la Revelionul RTV. Mai vin Norica Nicolai și Pavel Abraham

Data:

spot_img

George Simion cântă la Revelionul RTV. Într-un clip de promovare mai apar Norica Nicolai și Pavel Abraham. În emisiune apar, pe lângă vedetele postului, și invitații care seară de seară țin isonul teoriilor conspiraționiste lansate de postul patronat de Sebastian Ghiță. Invitații au fost pusi să joace scenete și chiar să cânte.

Astfel, vor fi văzuți cântând Norica Nicolai, avocată și fost europarlamentar, și Pavel Abraham, avocat și fost inspector general al Poliției Române.

De asemenea, în emisiune vor fi prezenți și George Simion alături de nevastă, în condițiile în care Simion își îndeamnă admiratorii să nu mai urmărească „televiziunile mincinoase”.

România TV este campioană la amenzi din partea CNA pentru fake news și promovarea de teorii ale conspirației.

Mai multe în Aktual24.

Atac mizerabil la RTV

PRESShub a scris cum România TV s-a dezlănțuit în atacuri violente la adresa celor două femei de la „Dăruiește Viață”, care au reușit să ridice un spital, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu.

„Rezistele de la ‘Daruieste Viata’, santaj la ministrul Rafila”, a titrat Romania TV, post finantat generos de Partidul Social Democrat. Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, este membru PSD.

Postul de propaganda al PSD le mai acuza pe Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu ca au dat un „tun de zeci de milioane de dolari”. Romania TV a preluat si promovat un articol scrie de Liviu Alexa, fost presedinte PSD Cluj, in care Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu sunt catalogate si drept „vrajitoare”.

Citește și Val de tentative de fraudă propagat prin intermediul WhatsApp

Spitalul construit din donatii si sponsorizari la initiativa asociatiei „Daruieste Viata”, primul Spital National de Copii pentru Cancer, Boli Grave si Trauma, a fost inaugurat, la finalul lunii noimebrie, in curtea Spitalului Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”.

Carmen Uscatu, presedinta Asociatiei Daruieste Viata, initiatoare a proiectului, a declarat ca acesta a fost construit cu sustinerea a peste 350.000 de persoane fizice si 8.000 de companii. Mai multe puteți citi AICI.

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...

Situația rămâne critică în județul Galați. Intervenții în zeci de localități | Viața Liberă

Situația rămâne critică în județul Galați. Autoritățile intervin în...