Aktual24: Sociologul Gelu Duminică, despre reacția lui Bănescu în cazul profesoarei înjunghiate

Data:

spot_img

Sociologul Gelu Duminică scoate în evidență poziția „halucinantă” a purtătorului de cuvânt al BOR, Vasile Banescu, care a dat vină pe „progresism” în cazul elevului de la  Colegiul Național „Ion Creangă” din București care și-a înjunghiat profesoara în timpul orei.

Citește și: Discuție pe grupul de WhatsApp între elevi înainte de ora cu profesoara înjunghiată: „Mergem la amărâta aia?/ Ar merita să o omor?” – PRESShub

„Surprinzător pentru mine este că, într-o postare publică, purtătorul de cuvânt al BOR aruncă responsabilitatea spre ‘progresiști’, vituperand idei, pentru mine, halucinante.

Dumnezeu să mă ierte, însă mi-e greu să înțeleg. Mai ales atunci când aceste idei vin de la cel care reprezintă instituția ‘Marelui Profesor’ al creștinilor răstignit de ‘elevii săi’. Și care, chiar și atunci când era pironit pe Cruce, se ruga pentru cei care l-au batjocorit”, a subliniat Duminică.

Citește și: EXCLUSIV Vând urgent organe umane. Incursiune în piața clandestină a rinichilor și ficatului de om – PRESShub

Vasile Banescu a dat vina pe „progresism” în cazul profesoarei injunghiate.

Astăzi, o profesoara de la un liceu din București a fost atacata cu un cuțit de un elev căruia nu i-a venit să creadă că aceasta are tupeul să dea clasei un test neanunțat, neprofetit de nimeni.

Când totuși s-a dezmeticit din neîncrederea inițial paralizanta, elevul a luat simultan cuțitul și prompta atitudine. Lucrurile ajunseseră mult prea departe și deveniseră intolerabile pentru cineva cu atâtea drepturi și nicio responsabilitate.

Continuarea, în Aktual24!


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

FOTO Facebook  Colegiul Național „Ion Creangă” din București

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!
1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Procesul soților Nicolae și Elena Ceaușescu, trimis la CAB

Curtea Militară de Apel București a declinat dosarul 1/753/1989...

De ce a fost achitat evazionistul milionar Răzvan Petrovici, parte a grupului de la Monaco

Un judecător de la Tribunalul București a decis că...