miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterAl doilea bărbat care i-a acuzat de tortură pe poliţişti, găsit mort....

Al doilea bărbat care i-a acuzat de tortură pe poliţişti, găsit mort. Primul a murit acum trei săptămîni

Unul dintre bărbaţii care i-a acuzat pe poliţiştii de la secţia 16 de Poliţie Bucureşti că l-a ridicat de pe stradă şi l-au dus la marginea oraşului, unde ar fi fost bătut cu cruzime şi umilit a fost găsit mort în locuinţa unui cunoscut, relatează ProTv.

Moartea bărbatului de 39 de ani este considerată suspectă. În urmă cu aproape trei săptămâni a murit, din cauze aparent naturale, şi celălalt bărbat implicat în cazul de tortură ce a dus la inculparea a nouă agenţi de poliţie, printre care şi un lider de sindicat.

Trei dintre suspecţii din cazul de tortură sunt în arest la domiciliu, ceilalţi, cercetaţi sub control judiciar, arată sursa citată.

Surse din Parchet susţin că moartea celor două victime nu ar periclita ancheta, de vreme ce suspecţii ar fi recunoscut acuzaţiile la audieri.

Reamintim că pe 5 martie trei poliţişti de la Secţia 16, acuzaţi de tortură şi lipsire de libertate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar pentru alţi trei poliţişti a fost dispusă măsura plasării sub control judiciar vreme de 60 de zile. Deciziile au fost luate de judecătorii de la Tribunalul Bucureşti.

Cu o seară înainte, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti anunţaseră că nouă poliţişti de la Secţia 16 sunt urmăriţi penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal, tortură şi complicitate la tortură. Şapte dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, în timp ce alţi doi au fost plasaţi sub control judiciar.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE