Alarmă falsă la 112: O fetiță de nouă ani a pus în alertă autoritățile din Tulcea | Ordinea.Ro

Data:

spot_img

Alarma falsă la 112 a fost dată de o fetiță de 9 ani, care a sunat pentru a comanda o pizza, menționând că se află în pericol. Apelul a avut loc vineri, 18 octombrie, în jurul orei 15:45, și a generat o reacție rapidă din partea autorităților, care au mobilizat echipe extinse pentru a investiga situația din Tulcea.

Deși informațiile furnizate erau extrem de limitate, prin utilizarea tehnicilor avansate de localizare și coroborarea altor date obținute din teren, polițiștii au identificat apelanta pe strada Neptun din municipiul Tulcea.

Citește și: Istoricul Dennis Deletant, despre actuala ofertă politică din România – „Oferta e nulă. Niște oameni care nu oferă mai nimic convingător electoratului român” | INTERVIU

Astfel, polițiștii au identificat terminalul de pe care a fost efectuat apelul de urgență, dar și persoana care a generat această alertă falsă, o minoră de 9 ani, ce era însoțită de încă două minore de 11 ani, ce se afla pe stradă, fără a exista vreo situație infracțională reală care să îi pună viața sau integritatea în pericol.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Tulcea, fata a recunoscut că a fost vorba despre o glumă, invocând un posibil pericol, iar după efectuarea apelului, a refuzat să răspundă apelurilor insistente ale operatorului 112.

Polițiștii au identificat la scurt timp și tutorii legali ai minorelor, aceștia fiind sancționați cu amenzi în valoare de 1.500 de lei.

Continuarea, în Ordinea.ro

Citește și: Peste patru sute de elevi de la Școala Cristești au participat la acțiunea „Învăț să cresc în siguranță” | Monitorul de Botoșani

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related