Alb-violeţii au mai făcut un pas către Liga I « argesulonline.ro

Astăzi, personalul administrativ al clubului FC Argeş a depus dosarul pentru licenţa în Liga 1. Din cauza pandemiei de COVID-19, nici FRF nu a mai avut program cu publicul, cluburile putând depunde dosarele printr-o aplicaţie specială.

”Astăzi vom încărca în sistemul electronic dosarele pentru obținerea licenței la Liga I. Au fost 5 criterii pe care a trebuit să le îndeplinim. Am bifat absolut toate criteriile, adică cel sportiv, juridic, financiar, cel legat de…

partajează acest articol:
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Vânătorii de trofee

Vești bune: dacă îndeplinim planul la vaccinare (5 mil. vaccinați) din iunie mergem la teatru, cinema, restaurante și chiar și la nunți. Divorțurile n-au fost afectate de pandemie.

Buncărul Cristoiu s-a fisurat

Ion Cristoiu revine și spune clar că „nu” și invocă un proces pe care îl avusese cu Vadim Tudor care „a susținut într-o conferință de presă că, sub numele de cod „Coroiu”, nu știu ce spusesem la Securitate.

VIDEO | Cîțu, pe șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare: “Vă garantez că nu se va mai lucra aşa de acum înainte”

Declarații susținute de premierul Florin Cîțu și de ministrul de interne, Lucian Bode, după vizita la șantierul variantei de ocolire a municipiului Satu Mare:
partajează acest articol: