Alba-neagra cu noul virus în Timiș. Bâlbele autorităților cu privire la instituirea obligativității purtării măștii de protecție « expressdebanat.ro

Data:

Purtarea măștii de protecție în aer liber a încurcat autoritățile din Timiș. După ce specialiștii în situații de criză au stabilit că timișenii sunt obligați să poarte mască în zonele de promenadă, cu excepția pieței Victoriei și a centrului istoric din Timișoara, abia acum urmează să afle exact și care sunt aceste zone destinate plimbărilor.

Comitetul Județean…

Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: