joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAlergător fără limite: Fost împătimit al culturismului, Cristian Marian îi scoate săptămânal...

Alergător fără limite: Fost împătimit al culturismului, Cristian Marian îi scoate săptămânal pe orădeni la alergare prin parcuri sau pădure

Chiar dacă 2020 va rămâne în istorie ca anul pandemiei, în care oameni din lumea întreagă s-au ascuns în propriile case, pentru a se proteja de virusul Sars-Cov-2, un orădean a găsit „scuza” perfectă pentru a petrece timpul în aer liber: sportul.

Pasionat de atletism din copilărie, Cristi Marian le oferă orădenilor imboldul necesar pentru a-şi pune corpul în mişcare. Săptămânal, îi invită la alergări în aer liber, în Parcul Brătianu sau într-o pădure aflată dincolo de dealurile oraşului. „Natura îţi oferă o energie incredibilă”, spune el. Tocmai de aceea, Cristi îi îndeamnă pe sportivii amatori nu doar să respecte natura, ci şi să o ajute.

Şi-a schimbat radical stilul de viaţă, ajungând la 75 de kilograme, ceea ce i-a făcut alergarea mai uşoară şi mai plăcută. Procesul de transformare n-a fost uşor, dar nu regretă deloc că a abandonat „bagajul de muşchi” în favoarea corpului suplu, potrivit pentru un atlet.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE