miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAlertă ”Marius Nasta”. Instalația de climatizare de la unitatea mobilă a scos...

Alertă ”Marius Nasta”. Instalația de climatizare de la unitatea mobilă a scos fum puternic, echipajele ISU au intervenit rapid. Pacienții, mutați în clădire

Un incident a avut loc duminică seară la Institutul ”Marius Nasta” din București, unde instalația de climatizare de la unitatea mobilă de tratare a pacienților Covid (un TIR special amenajat) a scos fum puternic. Pompierii ISU au intervenit rapid și au închis unitatea, iar pacienții au fost mutați în clădirea spitalului. Nu există victime.

Pompierii au ajuns în câteva minute după apelul al 112, air șeful echipei de intervenție a declarat că nu a fost găsit nici un foc deschis, ci doar fum de la instalația de climatizare. Echipamentul a fost închis imediat.

Senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă a ajuns la ”Marius Nasta” în timpul declarației de presă susținute de ministrul Vlad Voiculescu și managerul Beatrice Mahler și a încercat să confiște evenimentul, acuzându-l pe Voiculescu de uciderea a 22 de pacienți de la Institutul Matei Balș. 

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE