ALERTĂ Putin amenință NATO cu armele nucleare. Ordin dat duminică ministrului Apărării

Data:

Vladimir Putin a ordonat ministrului Apărării de la Moscova, Serghei Șoigu, să ridice gradul de alertă pentru forțele nucleare. Solicitarea vine în contextul în care dictatorul rus a acuzat „declarațiile agresive din partea țărilor NATO”.

Citește și: VIDEO. Traducătoarea televiziunii Welt din Germania a izbucnit în lacrimi, în direct, la discursul președintelui Ucrainei

„Vedeți că țările occidentale nu sunt doar neprietenoase cu țara noastră în sfera economică. Mă refer la sancțiuni nelegitime, așa cum știe toată lumea. Dar și înalți oficiali ai țărilor conducătoare ale NATO fac declarații împotriva țării noastre.

Prin urmare, ministrul Apărării și șeful Statului Major General au ordin să transfere forțele de descurajare a armatei ruse într-un mod special de serviciu de luptă”, a amenințat Vladimir Putin. 

Practic, prin ridicarea gradului de alertă a forțelor strategice de urgență și descurajare, Vladimir Putin amenință NATO cu un răspuns nuclear rusesc, invocând argumente de „apărare”.

spot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Seceta a redus producția de porumb la jumătate. Cea mai mică recoltă din ultimii ani, în România

În acest an, România va înregistra cea mai mică producţie de porumb din ultimii 15 ani. Seceta pedologică a redus recolta cu aproximativ 40%-50% faţă de anii trecuţi, susține ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Cea mai inutilă investiţie publică din ţară. Împlineşte 10 ani şi nu a funcționat deloc

„Telescaunul ruşinii” de la Ciric va împlini, anul viitor, 10 ani de la punerea în funcţiune, fiind utilizat doar pentru o perioadă de aproape 3 ani. Una dintre cele mai inutile investiţii din ţară a costat bugetul european 1,5 milioane euro, iar încasările Primăriei de pe urma exploatării telescaunului sfidează ridicolul: 10.600 euro. 

VIDEO Incendiu puternic într-un bloc din Oradea. Locatari scoși de pompieri pe ferestre

Zece persoane au fost evacuate duminică de pompierii orădeni...

Pacienții care aleg un anumit medic de la stat vor plăti o taxă pentru serviciu | Proiect în dezbatere publică

Ministerul Sănătății propune introducerea unei noi taxe pentru pacienții...