luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletter"Alertă: Săptămână neagră pentru pădurile României" - Goţiu anunţă probleme grave cu...

„Alertă: Săptămână neagră pentru pădurile României” – Goţiu anunţă probleme grave cu noul SUMAL

Fostul senator USR-PLUS Mihai Goţiu a anunţat faptul că Garda Forestieră, Poliţia şi Jandarmeria sunt puse în imposibilitate de a verifica legalitatea transporturilor de lemne, întrucât noul sistem de urmărire a materialului lemnos, SUMAL 2.0, nu e conectat la aplicaţia Inspectorul Pădurii.

„ALERTĂ: SĂPTĂMÂNĂ NEAGRĂ PENTRU PĂDURILE ROMÂNIEI: Garda Forestieră, Poliţia şi Jandarmeria, puse în imposibilitate de a verifica legalitatea transporturilor de lemne! La începutul săptămânii trecute, m-am bucurat că noul sistem de urmărire a materialului lemnos, SUMAL 2.0, a fost dat în folosinţă, după lungi şi repetate amânări. Doar că trăim în România, unde în spatele fiecărei veşti bune se ascunde o problemă. Sau mai multe. Faptul că SUMAL 2.0 nu e conectat la aplicaţia Inspectorul Pădurii, cea prin care cetăţenii pot verifica online legalitatea transporturilor de lemne, a fost deja reclamat şi s-a promis, ca termen ferm, data de 10 februarie, pentru rezolvarea problemei. Să vedem…”, a scris Goţiu, luni, într-o postare pe Facebook.

Cunoscutul activist pentru mediu adaugă faptul că a primit mesaje de la angajaţi din Jandarmerie, Poliţie şi Garda Forestieră care acuză că nu au primit parole pentru a putea face verificări în SUMAL 2.0!

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE