miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăNewsletterAlexandru Cumpănașu îndeamnă 500.000 de elevi, pe Tik-Tok, la revoltă împotriva profesorilor

Alexandru Cumpănașu îndeamnă 500.000 de elevi, pe Tik-Tok, la revoltă împotriva profesorilor

Alexandru Cumpănașu îi încurajează pe elevi să se întoarcă împotriva școlilor și a profesorilor, în timp ce le trimite mesaje pline de vulgarități prin intermediul unui cont de TikTok.

„Fenomenul cumpănașii” a acaparat rețeaua de socializare, iar mii de copii români îl consideră pe Cumpănașu o persoană de încredere.

Acest cont prin care Cumpănașu încurajează ura față de școală, minister și profesori a ajuns să fie urmărit de peste 500.000 de copii din România. Totodată, cu susținerea acestuia, minorele dansează într-un mod necorespunzător și transmit prin videoclipuri mesaje dușmănoașe cadrelor didactice.

„Profu online” se filmează pe bancheta din spate a mașinii în timp ce face intervenții pline de vulgarități, videoclipuri care atrag peste o sută de mii de aprecieri. Într-un videoclip de 100.000 de aprecieri, Cumpănașu susținea afirmații exagerate conform cărora organizațiile internaționale au interzis utilizarea telefonului la școala online, iar în alt videoclip de 121.000 de aprecieri spune că o profesoară care dă teste scurte elevilor este obișnuită „cu maxim 15 minute”, au scris cei de la Republica.ro.

Ca să nu uităm cireașa de pe tort, un videoclip în care Cumpănașu se emoționează teribil, pentru că unul dintre urmăritorii săi îi spune că toată lumea și-ar dori să aibă un tată ca el, atrage în jur de 114.000 de aprecieri.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE