Alexandru Mazăre a fost eliberat condiționat | Info Sud-Est

Data:

spot_img

Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, a fost eliberat condiționat, decizia fiind definitivă. Acesta a fost condamnat în 2022 la 3 ani de închisoare.

Tribunalul Constanța a respins, vineri, contestația depusă de DNA la decizia Judecătoriei Medgidia, prin care Alexandru Mazăre a fost eliberat condiționat. Decizia Tribunalului Constanța este definitivă.

În luna iunie 2024, Judecătoria Medgidia a decis ca Alexandru Mazăre, fratele fostului primar al Constanței, să fie eliberat condiționat, însă decizia nu a fost definitivă. DNA Constanța a făcut mai apoi contestație.

În luna mai, fratele său, Radu Mazăre, a fost eliberat condiționat, dar decizia a fost definitivă. Fostul primar al Constanței spunea atunci, după 5 ani de închisoare, că nu îl mai interesează viața publică și că a plătit prejudiciul de peste 100 de milioane de euro din dosarul Retrocedărilor.

Continuarea, în Infosudest.ro

Citește și: Mariana Mihuț și Victor Rebengiuc au primit cea mai înaltă distincție din partea președintei Republicii Moldova, Maia Sandu

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea)

spot_imgspot_img
Info Sud-Est
Info Sud-Esthttp://www.info-sud-est.ro
Ziar regional care acoperă subiecte din județele Constanța și Tulcea, dar și subiecte cu impact la nivel național.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related