Alexandru Popa: „Pokerul este un sport internațional”. PNL Brăila propune un jucător profesionist pe lista pentru Senat | De Brăila

Data:

spot_img

Alexandru Popa, președinte PNL Brăila, susține că pokerul este un sport internațional, în contextul desemnării unui jucător profesionist aflat pe primul loc pe lista pentru Senat.

Este vorba despre Marian Străchinescu, un bucureștean de 47 de ani, care are și afaceri în publicitate, conectate inclusiv la bani publici.

În apărarea acestuia, Alexandru Popa, care își dorește un nou mandat de deputat, a precizat și faptul că pokerul ar fi chiar „sport olimpic”.

Citește și: Microhidrocentralele care seacă cursurile de apă și distrug zonele protejate sunt subvenționate de stat. Ce politicieni sunt implicați INFOGRAFIC

„Am văzut că presa, parte din presă – nu vreau să acuz pe toată lumea – a fost foarte acidă cu dumnealui. Bun. Am înțeles! Marian Străchinescu este o problemă că, în urmă cu 7, 8, 10 ani, când a jucat el, a fost jucător profesionist de poker, asumat. Să știți că pokerul este un sport internațional. Am impresia că este și la Olimpiadă, dacă nu greșesc”, a declarat liderul PNL Brăila în cadrul unei conferințe de presă.

Continuarea, în Debraila.ro

Citește și: Festivalul Filosofiei de la Cluj, prima ediție

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Foto: De Brăila)

spot_imgspot_img
De Brăila
De Brăila
Înființat în 2016, site-ul de știri debrăila.ro are, pe Facebook, peste 69.000 de urmăritori. Publicația online este cunoscută pentru numeroasele subiecte preluate de presa centrală, care vizează, în mod special, politica, administrația, crima organizată și justiția.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Conferință internațională la Alba Iulia. Specialiști din șapte țări se reunesc la Sinagoga și Universitatea „1 Decembrie 1918”

Conferința Internațională „Urban Jewish Cemeteries in Central-Eastern Europe between...

Festivalul Filosofiei de la Cluj, prima ediție

Festivalul Filosofiei de la Cluj, desfășurat în perioada 10-13...