joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAlexe a numit un condamnat penal sub supraveghere într-o instituţie ce vizează...

Alexe a numit un condamnat penal sub supraveghere într-o instituţie ce vizează „sporirea eficienţei serviciului poliţienesc”

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe, a numit în conducerea Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) un condamnat penal aflat în perioada de supraveghere, a dezvăluit Reporter de Iaşi. Ironia face că instituţia respectivă are ca obiectiv „asigurarea bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc”.

Mai exact, este vorba despre Marius Graţian Benchea, coordonator al unui ONG intitulat „Serviciul Voluntar de Ambulanţă”, pe care Costel Alexe – şi el urmărit penal într-un dosar de corupţie – l-a prezentat drept „o personalitate a societăţii civile”, care poate „aduce plus valoare prin calitatea umană şi profesională” în activităţile viitoare pe care le va desfăşura ca membru al ATOP.

Printre colegii lui Benchea din ATOP se află şefii Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi de Jandarmi, ai Poliţiei Locale şi unul dintre subprefecţi.

Marius Graţian Benchea a fost condamnat penal, în 2019, la opt luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei şi un termen de supraveghere de 2 ani, după ce a fost prins de poliţişti conducând un autoturism fără a avea permis.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE