miercuri, 18 mai 2022
AcasăNewsletterAlin Nica așteaptă ca Raed Arafat să-și ceară scuze de la timișoreni

Alin Nica așteaptă ca Raed Arafat să-și ceară scuze de la timișoreni

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Alin Nica, a reacţionat după ce instanţa de judecată a anulat ordinul şefului DSU, Raed Arafat, de prelungire a carantinei la Timişoara, în perioada 22-24 martie, spunând că timişorenii aşteaptă scuzele de rigoare.

„Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Instanţa a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenţie abuzivă şi nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos şi o intimidare a membrilor CJSU”, a scris Alin Nica, pe Facebook.

Liderul Consiliului Judeţean Timiş a precizat că observă tot mai multe erori de judecată din partea celor în mâinile cărora stau vieţile cetăţenilor şi a subliniat că timişorenii aşteaptă scuze din partea lui Raed Arafat.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE