Alro Slatina a fost acuzată în SUA că a stabilit tarife antidumping pentru anumite produse din aluminiu « ziaruldeiasi.ro

Data:

Producătorul de aluminiu Alro Slatina a anunţat, într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB), că a primit de la Comisia de Comerţ Internaţional a Statelor Unite o notificare despre faptul că Departamentul de Comerţ al SUA a primit o plângere pentru stabilirea de tarife antidumping pentru anumite produse din aluminiu provenind din 18 ţări, printre care şi România, iar societatea consideră plângerea ca fiind nefondată.

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul:

- Publicitate -spot_imgspot_img

Azi

Mai multe articole similare
Similare