duminică, 26 septembrie 2021
AcasăRecomandate„Am debutat în presă în urmă cu un an, dar cariera, cu...

„Am debutat în presă în urmă cu un an, dar cariera, cu adevărat, abia acum mi-am început-o”

La finele săptămânii trecute, mai tânăra noastră colegă Delia Muşetescu a fost selectată să participe la un aşa-numit „Hub for Business Journalism”, un seminar de perfecţionare în ale presei economice, organizat de fundaţia Freedom House România, care are deja o tradiţie în ajuta, prin intermediul unor astfel de manifestări, la creşterea ariei şi a nivelului de competenţă al gazetarilor, în general.

Delia s-a întors de la Bucureşti copleşită de-a dreptul. Am rugat-o să scrie un reportaj în care să expună, liber, exact ce-a simţit şi cum a perceput ea însăşi evenimentul. Nu i-am impus nimic, absolut nimic, nu i-am influenţat deloc gândurile şi ideile. În cele ce urmează puteţi lectura ce-a ieşit. (S. Simion)

O experienţă cât ani de şcoală

„Freedom House România, Hub for Bussines Journalism” pentru tineri jurnaliști aflați la început de drum – o experiență care poate valora mai mult decât ani de zile de școală, decât orice carte de dezvoltare personală, decât cea mai aprigă ambiție care nutrește în sufletul unui debutant.

De la oameni ca Iulian Stanciu (director executiv eMag) şi prof. dr. Paul Prisecaru, un gazetar are mereu ceva de învăţat”.

Articolul integral în Argeșul Online

Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE