joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterAMENDĂ Nu porți mască și te lauzi pe Facebook? Poliția te poate...

AMENDĂ Nu porți mască și te lauzi pe Facebook? Poliția te poate sancționa cu până la 2.500 de lei

Rețelele de socializare sunt invadate de grupuri de oameni care se fotografiază fără mască în spațiile publice interioare și apoi se laudă că nimeni nu le-a zis și le-a făcut nimic, deși legea interzice și sancționează aceste fapte.

„Fără botniță”, cu 50.000 de membri, „Fără botniță Jos dictatura medicală”, cu 4.400 de membri, „Fără botniță și covid” sunt doar câteva dintre grupurile și paginile de pe Facebook în care românii se laudă că au încălcat legea și au intrat în spațiile publice interioare fără să poarte mască de protecție. 

„Azi în metrou! Orele 15! Tot fără mască” sau „În Lidl Constanța, fără botniță” ori „Fără botniță la coafor” sunt câteva dintre mesajele unora dintre cei care nu cred că masca de protecție te protejează de COVID-19.

Mesajele sunt însoțite întotdeauna de fotografia autorului, în timp ce încalcă legea. 

Newsweek România a întrebat Poliția Română dacă aceste persoane care oferă singure toate datele ilegalității pe care o comit – numele, fotografia, locul unde se petrece încălcarea legii, data și ora la care are loc contravenția – pot fi sancționate. 

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE