duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterAmendă usturătoare pentru doi poliţişti care au parcat pe două locuri destinate...

Amendă usturătoare pentru doi poliţişti care au parcat pe două locuri destinate persoanelor cu handicap

Doi poliţişti au fost amendaţi după ce în spaţiul public a apărut că un autoturism Dacia Logan al Poliţiei a parcat pe locurile special amenajate pentru persoanele cu handicap din parcarea de la magazinul Kaufland. Pe lângă faptul că echipajul format din cei doi nu văzuse nicio problemă în a ocupa un spaţiu dedicat celor cu handicap, maşina era parcată şi foarte prost, pe două locuri, relatează Monitorul de Suceva.

Echipajul era format dintr-un agent de la Poliţia municipiului Suceava şi un poliţist local, arată sursa citată. Cei doi au susţinut că aveau o urgenţă, legată de sesizarea unor bătrâni cu privire la persoane de etnie romă care abordau insistent oamenii din faţa magazinului. Unul dintre poliţişti a rămas în maşină, iar cel de-al doilea ar fi intrat în magazin pentru a face verificări.

Ulterior apariţiei fotografiei în spaţiul public, comisarul-şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, a declarat că Biroul Rutier Suceava au aplicat o amendă de 2.000 de lei colegilor care au săvârşit contravenţia.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE