Amenzi de 17.000 lei date de inspectorii de muncă după verificări la agențiile de plasare a forței de muncă din străinătate – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Data:

Inspectorii de muncă sibieni au verificat, în perioada 24 februarie – 6 martie, cum respectă legea agențiile de mediere și plasare a forței de muncă din străinătate.

Scopul controlului l-a reprezentat diminuarea consecinţelor juridice, economice şi sociale negative ce decurg din fenomenul plasării forţei de muncă în străinătate în condiţii ilegale.

Campania a urmărit: identificarea cazurilor de nerespectare a condiţiilor de funcţionare şi a…

Mesagerul de Sibiu
Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: