vineri, iunie 25, 2021
AcasăRețeaAmenzi de până la 20.000 de lei pentru cei care răspândesc infecţia...

Amenzi de până la 20.000 de lei pentru cei care răspândesc infecţia cu coronavirus – Ziarul Mesagerul de Sibiu « mesageruldesibiu.ro

Guvernul a stabilit printr-un act normativ nivelul amenzilor pentru persoanele care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii infecțiilor cu coronavirus.

Noile sancţiuni ajung până la 20.000 de lei pentru persoane fizice şi până la 70.000 de lei pentru persoane juridice, conform spuselor şefului Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

„Sunt avute în vedere în special contravenţiile săvârşite împotriva măsurilor de limitare a răspândirii…

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE