sâmbătă, 28 mai 2022
AcasăNewsletterAmenzi de peste 17.000 lei pentru încălcarea măsurilor Covid, în Gorj

Amenzi de peste 17.000 lei pentru încălcarea măsurilor Covid, în Gorj

În ultimele 24 de ore, sub coordonarea Instituției Prefectului, au fost desfășurate 20 acţiuni de verificare cu efective mărite în sistem integrat, împreună cu celelalte instituții implicate, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.

În total, 222 de polițiști, jandarmi și polițiști locali, lucrători ai ISU Gorj, reprezentanți ai ANPC, ANSVA și Ministerului Sănătății au acționat în zone aglomerate, unităţi de alimentaţie publică şi zonele adiacente acestora, terase și mijloace de transport în comun.

În cadrul acțiunilor, au beneficiat de activitățile informativ-preventive și au fost verificate peste 1.100 de persoane, 211 societăți comerciale/persoane fizice autorizate/alte zone de interes, precum și 154 de autovehicule/ mijloace de transport în comun/ mijloace de transport de agrement.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE