sâmbătă, iunie 19, 2021
AcasăNewsletterAmenzi de peste 6.500 de lei celor care nu respectă regulile din...

Amenzi de peste 6.500 de lei celor care nu respectă regulile din starea de alertă

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Prefectului din Vrancea, au fost continuate acţiunile de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, impuse pentru prevenirea și limitarea răspândirii Sars-Cov-2.

În total au fost verificate 79 de societăți comerciale, au fost legitimate peste 900 de persoane și au fost verificate în trafic 70 de autovehicule, dintre care 68 de mijloace de transport în comun.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6500 lei. Din totalul acestora, 14 sancțiuni contravenționale au fost aplicate operatorilor economici care organizat evenimente fără respectarea prevederilor legale.

„Vă recomandăm să păstrați distanțarea fizică, să purtați mască de protecție, să respectați modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri! Suntem și vom fi prezenți în toate zonele județului! Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este această măsură este obligatorie! Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane care pot participa la un eveniment, vă protejați în acest mod pe dumneavoastră și pe cei din jur. Suntem la datorie pentru siguranța comunității”, a transmis IPJ Constanța, potrivit Vrancea24.

Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

CELE MAI CITITE