joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAmnistia fiscală, pe final. Cât timp mai poate fi cerută la ANAF...

Amnistia fiscală, pe final. Cât timp mai poate fi cerută la ANAF anularea penalităților

Debitorii către ANAF care vor să peneficieze de mica amnistie fiscală privind accesoriile calculate la datoriile înregistrate până la 30.03.2020 trebuie să se grăbească să ceară acest lucru la Fisc. Anularea accesoriilor prevăzută de legislația fiscală dată în pandemie se poate face doar la cererera debitorilor.

Potrivit OUG 69/2020 care a modificat Codul fiscal, scutirea sau anularea dobânzilor și a penalităților acumulate la datoriile înregistrate de firme și persoane către fisc se poate face dacă debitorii depun o cerere până pe dată de 15 decembrie.

Executivul avea în calcul prelungirea acestui termen, potrivit unior surse, însă până la dată redactării acestui articol, termenul nu se prelungise. Astfel, debitorii trebuie să depuna cererea de anulare a aaccesoriilor până pe data de 15 decembrie. Iar pană la finele anului trebuie să achite sumele restante, ca să beneficieze de anularea accesoriilor datorate până la termenul stabilit de legislația fiscală.

Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE