Ana Birchall, acuzații la adresa lui Geoană: „A permis că o femeie nevinovată să fie abuzată și umilită public” | Aktual24

Data:

spot_img


Ana Birchall a lansat o serie de acuzații la adresa lui Mircea Geoană, la scurt timp după ce și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale.

Ana Birchall lansează acuzații grave la adresa lui Mircea Geoană, acuzându-l pe acesta de „lașitate”. „A tăcut în mod laș și a permis că o femeie nevinovată să fie abuzată și umilită public”, a declarat Birchall într-un interviu pentru aktual24.ro.


Citește și Nu răul cel mai mic, ci binele cel mai mare


Ana Birchall, acuzații la adresa lui Geoană


„Nu am o relație cu Mircea Geoană, și eu și familia mea așteptăm încă scuze, pentru că atunci, în 2008/2009, el m-a aruncat la lupi, deși știa adevărul, știa că sunt nevinovată și, mai știa că trebuie doar să iasă public și să spună acest adevăr, nu să mă lase pe mine să-mi caut dreptatea în instanță, de exemplu”, a spus Ana Birchall.


Citește și Trei femei și-au anunțat intrarea în cursa pentru Cotroceni


Birchall: „Credeți că România este pregătită pentru un președinte laș?”


„Nu pot să intru într-o construcție politica alaturi de un om care a demonstrat lașitate. Și acum vin eu cu o întrebare: Credeți că România este pregătită pentru un președinte las? Dumneavoastră sau cei care vă citesc pot acorda încredere unei persoane care știind că nimic nu este adevărat a tăcut în mod las și a permis că o femeie nevinovată să fie abuzata și umilita public?”, a mai spus Birchall pentru aktual24.ro, întrebată dacă ar participa la o construcție politică alături de Geoană.


Citește și Românca închisă în China se stinge în indiferența autorităților române. „Cum să rămâi indiferent știind că i-au căzut dinții din gură din pricina inaniției?”


Birchall s-a ferit însă să comenteze prea mult momentul în care a fost exclusă din PSD de Viorica Dancilă.


Citește continuarea în Aktual24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook/Ana Birchall)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related