duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterAnca Elena Condurache continuă șirul ilegalităților cu un showroom de 200 mp...

Anca Elena Condurache continuă șirul ilegalităților cu un showroom de 200 mp fără autorizație, în timp ce ieșenii așteaptă doi ani un aviz

După blocuri făcute fără autorizație, soția lui Doru Plugaru a construit o clădire la Veneția fără niciun act de legalitate. Nu îi controlează nimeni, sunt printre cei mai influenți dezvoltatori imobiliari din Iași în topul personal al primarului Mihai Chirica.

Profitând de un proiect legitim, aprobat în primă fază prin PUZ, Anca Elena Condurache, partenera de viață a lui Doru Plugaru, lovește din nou cu o clădire fără autorizație. Are o promisiune de vânzare încheiată pentru un teren de 3.500 mp din zona Lacului Veneția, pentru care există PUZ, care încă nu-i aparține.

Deși nu a fost emisă autorizația de construire, a ridicat acolo deja, fără niciun act, un showroom de 200 mp, cu două apartamente. Actualii proprietari ai terenului spun că nicio cărămidă din construcție nu le aparține și nu a fost pusă de ei.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE