marți, 30 noiembrie 2021
AcasăNewsletterAnchetă explozivă la DNA Iaşi: Şpagă la metru pătrat

Anchetă explozivă la DNA Iaşi: Şpagă la metru pătrat

Un fost agent imobiliar din Iaşi a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie din Iaşi fiind acuzat de fapte de trafic de influenţă. Marian Dan Beşliu se lăuda că are “pile” la Agenţia Domeniilor Statului (ADS) şi a cerut atât bani, cât şi o suprafaţă de teren pentru a-şi folosi presupusa influenţă.

Marian Dan Beşliu s-a aflat în vizorul procurorilor DNA Iaşi timp de trei ani, perioadă în care s-a lăudat în mai multe rânduri că poate interveni pe lângă funcţionari publici, pentru a facilita eliberarea unor titluri de proprietate. Beşliu a lucrat în trecut ca agent imobiliat şi, potrivit rechizitoriului obţinut de “Ziarul de Iaşi”, obşinuia să se laude în cercul său de cunoscuţi că are influenţă pe lângă o femeie de la Agenţia Domeniilor Statului (ADS) Iaşi.

Această presupusă influenţă i-a adus şi acuzaţiile penale lui Beşliu. Zilele trecute, acesta a fost trimis în judecată de anchetatori, acuzaţiile fiind de trafic de influenţă în formă continuată.

Potrivit rechizitoriului, dosarul său a fost deschis în data de 22 mai 2017, atunci când un cunoscut de-al lui Beşliu l-a denunţat. Acel bărbat a devenit, ulterior, colaborator al anchetatorilor şi l-a interceptat pe fostul agent imobiliar.

Denunţătorul era mandatarul unui ieşean care obţinuse în instanţă o sentinţă privind restituirea în fizic a unei suprafeţe de 1,8 hectare de teren, situată pe raza Vinifruct Copou.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE