joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterAnchetă în cazul șocant de la Iași al agenției de modeling unde...

Anchetă în cazul șocant de la Iași al agenției de modeling unde s-ar fi produs abuzuri sexuale

 „Libertatea“ a publicat mai multe articole în care Morel Bolea este acuzat că, în calitate de „om din umbră“ al fundaţiilor EuroDEMOS şi Kasta Morrely, ar fi abuzat sexual şi torturat mai multe tinere din judeţul Iaşi.

Publicaţia a prezentat mărturiile mai multor tinere care descriu o atmosferă de cult în interiorul fundaţiilor lui Bolea: fetele erau presate de la vârste fragede să întreţină relaţii sexuale cu acesta, iar dacă nu o făceau erau umilite în interiorul grupului şi ameninţate.

„Zicea că bărbaţii strică musculatura vaginală, deformează corpul şi atacă creierul. Nu ne-a învăţat nimeni despre lucrurile astea, nu ştiam mai bine, tot ce spunea suna ca şi cum ar fi adevărat. Părea că doar el poate să facă chestii pe care alţi bărbaţi nu pot să le facă“, descrie una dintre fete, sub protecţia anonimatului, experienţa ei în Kasta Morrely, spunând că i-a luat ani de zile să reuşească să fugă, să se ascundă şi să se rupă de tot de experienţa prin care a trăit.

Într-un drept la replică trimis pe adresa tuturor redacţiilor de presă din Iaşi, fondatorul celor două fundaţii neagă toate acuzaţiile şi ameninţă că va da în judecată redacţia „Libertatea“.

„Conţinutul informaţiilor apărute în spaţiul public consider că este ofensator, total mincinos, defăimator şi plin de elemente cu un vădit caracter discriminator, lucruri neadevărate, de natură să aducă grave atingeri reputaţiei profesionale, iar modul tendenţios în care astfel de informaţii sunt vehiculate, precum şi aprecierile făcute, aduc atingere dreptului meu la imagine, dar şi imaginii instituţiilor pe care le reprezint“, spune Morel Bolea, în textul menţionat, în care se recomandă a fi preşedinte fondator al fundaţiei EuroDEMOS.

Acesta mai precizează că se pune la dispoziţia autorităţilor dacă vor să investigheze. De altfel, Inspectoratul Judeţean de Poliţie din Iaşi a anunţat că au fost demarate cercetări în acest caz.

„Ziarul de Iaşi“ a descris în 2013 cazul unei minore care a avut pro­bleme în familie după ce devenise fotomodel.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE